Toros Üniversitesi'nde Emlakçılar Kep Attı - Son Dakika
Yerel

Toros Üniversitesi'nde Emlakçılar Kep Attı

Toros Üniversitesi\'nde Emlakçılar Kep Attı

Toros Üniversitesi ve Mersin Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası’nın işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Emlak Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Töreni 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

04.04.2017 15:28

Toros Üniversitesi ve Mersin Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası'nın işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Emlak Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Töreni 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törene Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Mersin Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Madenli, Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Canpolat, Tarsus Emlakçılar Derneği Başkanı Enver Fidanoğlu ve çok sayıda kursiyer katıldı. Programda konuşan Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Canpolat, yıllardır mücadele verdikleri emlak müşavirliği yasası ile ilgili güzel gelişmeler olduğunu belirterek, "Bizler çıtayı yükseltmek, açık ve şeffaf olmak zorundayız" dedi.

Başkan Yavuz Selim Madenli ise eğitime destek veren Toros Üniversitesi'ne teşekkür etti.

Rektör Yüksel Özdemir de "Biz bir hizmet üretiyoruz, hizmet üretmenin çok ciddi sorumlulukları var ve sürekli kendinizi yenilemeniz gerekiyor. Bu mesleki eğitime katılanların büyük emekler verdiğini biliyorum ve başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerle sertifikalarını aldı. Törenin sonunda kursiyerler kep fırlattı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toros Üniversitesi'nde Emlakçılar Kep Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement