Torbalı'ya Üç Koldan Asfalt Döşeniyor - Son Dakika
Yerel

Torbalı'ya Üç Koldan Asfalt Döşeniyor

Torbalı\'ya Üç Koldan Asfalt Döşeniyor

Kentin bütün alt ve üst yapısını elden geçiren Torbalı Belediyesi, bir taraftan bozulan yolları onarıp asfaltlarken, bir taraftan da ilçeye yeni yollar kazandırıyor.

21.11.2013 15:31

Kentin bütün alt ve üst yapısını elden geçiren Torbalı Belediyesi, bir taraftan bozulan yolları onarıp asfaltlarken, bir taraftan da ilçeye yeni yollar kazandırıyor. Bin 200 kilometre uzunluğa erişen şehir içi yolları ile kentin ulaşım damarları genişletildi. Aralıksız süren çalışmalar neticesinde yağışlar başlamadan bütün yollar asfaltlanacak. Aynı anda üç koldan devam asfaltlama çalışmaları Yeniköy, Özbey ve Naime Köyü'nde devam ediyor. Ekipler ardından Ayrancılar bölgesindeki yollara yoğunlaşacaklar.

ŞEHİRİÇİ YOLLARI BİN 200 KİLOMETRE OLDU

Torbalı'nın şehir içi yolları uzunluğunun Bin 200 kilometre olduğunu hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Şentürk, "Hepsine aynı anda yetişmek kolay değil, o nedenle belli bir plan dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt ve üst yapı çalışmalarımız 12 ay 4 mevsim devam ediyor. Bir taraftan bozulan yollarımızı onarıyoruz, bir taraftan yeni yerleşime açılan yerlerde yeni yollar yapıyoruz. Büyükşehir belediyemizin de katkısıyla kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.

ŞENTÜRK, "EKİPLERİMİZ 365 GÜN ÇALIŞIYORLAR"

Kentin altyapısının ihmal edilemeyeceğini belirten Şentürk, "Bütün sorunlar birbirleriyle bağlantılıdır. Kanalizasyon sistemi bozuk olursa yollarda biriken sular asfaltı bozar. Asfalt olmazsa çamur olur ve vatandaşlarımız mağdur olur. O nedenle bizde çalışmalarımızı belli bir düzen dahilinde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun asfalt ekiplerimiz yılın 365 günü özveriyle çalışıyorlar" dedi.

ŞENTÜRK, "ÇALIŞMAK İSTEYENE İŞ BİTMEZ"

Asfalt çalışmalarının hiçbir zaman sona ermeyeceğini belirten Şentürk, "Çalışmak isteyene iş bitmez. İlçemiz sürekli büyüyüp gelişiyor. Biz de belediye olarak sorumluluklarımızın bilincinde olup bu gelişmeye ön ayak olmalıyız. İlçemizde uzun yıllar altyapı sorunu yaşanmaması için bu tür bayındırlık hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirmeliyiz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'ya Üç Koldan Asfalt Döşeniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement