Torbalı'da Virane Ev Tehlike Saçıyor - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da Virane Ev Tehlike Saçıyor

Torbalı\'da Virane Ev Tehlike Saçıyor

Torbalı'da terk edilmiş bir evin tinercilerin mekanı haline geldiğini öne süren vatandaşlar, bir yangın olasılığına karşı tetikte bekliyor.

31.05.2013 10:39  Güncelleme: 10:46

Torbalı ilçesinde terk edilmiş bir evin tinercilerin mekanı haline geldiğini öne süren vatandaşlar, bir yangın olasılığına karşı tetikte bekliyor.

Torbalı Mahallesi 5155 Sokak'ta Pazaryeri karşısında bulunan virane ev tehlike saçıyor. Alkol ve uyuşturucu madde alan şahısların uğrak yeri haline geldiği öne sürülen, kapıları da olmayan virane ev, olası bir yangına da davetiye çıkarıyor. İç bölümlerinde şarap ve çeşitli marka alkol maddelerinin şişelerinin bulunduğu evin durumu, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Bahçesinde bulunan ve bir insan boyuna ulaşan otlar yüzünden yangın tehlikesi ile karşı karşıya kaldıklarını dile getiren mahalle sakinleri, biran önce yetkililerin bu ev ile ilgili olarak bir çözüm bulmalarını istediler.

Mahalle sakinlerinden, İzmir İtfaiye Müdürlüğü'nden emekli Ahmet Aktaş (67), böyle bir evin yanması halinde bu yangının kontrol edilmesinin oldukça güç olacağını dile getirdi. Aktaş, "Görüldüğü gibi evin içi alkol şişeleri ile dolu. Evin kapısı ve penceresi yok. Konum olarak virane bir şekilde duruyor. Tinercilerin uğrak yeri oldu. Bir yangın olsa alevleri kontrol altına almak oldukça zor. Biran önce sayın yetkililerimizden bu ev ile ilgili bir çözüm bulmalarını ve bizleri bu tehlikeden korumalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

İMZA TOPLAYACAKLAR

Emekli İtfaiyeci Aktaş, mal sahiplerinin buraya sahip çıkmadığını, binayı adeta kaderine terk ettiklerini ileri sürerek, "Bu evin bir an önce yıkılarak, tinercilerden hem mahalleyi hem de evi kurtarmak adına imza toplayacağız. Virane evin hemen yanında evler var. Bu evlerde aileler yaşıyor. Allah korusun bir yangın çıksa bu ailelerin yaşadığı evlere sıçramaması mümkün değil. Biz bu ev ile ilgili olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu tehlikeyi kulak ardı etmek mümkün değil" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da Virane Ev Tehlike Saçıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement