Torbalı'da Temizlik Seferberliği Başladı - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da Temizlik Seferberliği Başladı

Torbalı\'da Temizlik Seferberliği Başladı

Torbalı Belediyesi, sıcak yaz günlerinin başlamasıyla birlikte önemi daha da artan kentin temizliği için tüm ekiplerini seferber etti.

29.06.2013 12:45

Torbalı Belediyesi, sıcak yaz günlerinin başlamasıyla birlikte önemi daha da artan kentin temizliği için tüm ekiplerini seferber etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 7 gün 24 saat kentin temizliğini sağlarken, her geçen gün araç filosuna bir yenisi daha ekleniyor.

Torbalı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Şentürk, ekiplerin sürdürdüğü temizlik çalışmalarını denetlendiğini ve çalışmaların sıkı kontroller altında yürütüldüğünü kaydetti. Başkan Yardımcısı Şentürk, yaz günlerinde kent temizliğinin öneminin arttığına işaret ederek, "Torbalı, tertemiz bir kent. Bu temizlikte ekiplerimizin başarılı çalışmaları yanında vatandaşlarımızın duyarlılığının da büyük payı var" dedi.

SÜPÜRGELİ ARAÇLAR DEVAMLI ÇALIŞIYOR

Temizlik ekipleri, kentin dört bir yanındaki binlerce adet konteynırdaki çöpleri gece gündüz demeden düzenli olarak toplarken, kent merkezindeki cadde ve sokaklar, sahil bandı, parklar gibi yaşam alanları ise temizlik elemanları destekli, süpürgeli araçlarla temizleniyor. Sabahın ilk ışıkları ile yollara düşen temizlik neferleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde mevcut olan pratik süpürgeli yol temizleme araçları ile gece gündüz çalışıyor. Torbalı Belediyesi ekipleri, iki taraftan çift yönlü süpürme özelliğine sahip vakumlu yol süpürme makineleri ile kent merkezinde modern bir temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

"Temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamak istiyorsak, kentin bu temiz dokusunu korumalıyız" diyen Torbalı Belediye Yardımcısı Ömer Şentürk, şunları kaydetti: "Belediyemize ait süpürgeli araçlarımız var. Mekanik süpürgeli araçlarla kaldırımların temizliği aksatılmadan gerçekleştiriliyor. Sıcak yaz günlerinin gelmesi ile bir takım önlemler alıp, çöp konteynırlarını toplum sağlığını olumsuz etkilememesi için bakıma almıştık. Temizlik işleri ekiplerimiz haftanın 7 günü 24 saat yoğun bir şekilde çalışıyor. Ekiplerimizin çalışması ve vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde temiz bir kentte yaşıyoruz."

Şentürk, daha temiz ve sağlıklı bir kent oluşturmak amacıyla çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da Temizlik Seferberliği Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement