Torbalı Belediyesinden Kurumsal Atak - Son Dakika
Yerel

Torbalı Belediyesinden Kurumsal Atak

Torbalı Belediyesinden Kurumsal Atak

Torbalı Belediyesi, Ege Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği kurumsal kimlik çalışması ile birçok servisini yeniledi.

18.07.2013 16:26  Güncelleme: 16:35

Kurumsal anlamda önemli yeniliklere imza atan Torbalı Belediyesi, Ege Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği kurumsal kimlik çalışması ile birçok servisini yeniledi. Daha önce vatandaşlara kolaylık olsun diye Emlak Servisi'ni 2.kata taşıyan belediye, Çok Amaçlı Aydın Sezer Salonu'nun ihtiyacı karşılaması ile birlikte Belediye Düğün Salonu'nu kapatıp, buraya İmar Servisi'ni taşıdı. İmar Servisi'nden boşalan yere de Yazı İşler ve Evlendirme Memurluğu birimleri taşındı.

DEĞİŞİKLİKLERDEN VATANDAŞLAR DA MEMNUN

Sürekli büyüyen ve gelişen Torbalı'da, belediye de ihtiyaca karşılık verebilmek için kendini sürekli yeniliyor. Mevcut yeri yetersiz olan İmar Servisi, düğün salonundan boşalan 3.kata taşındı. Daha kaliteli bir hizmet verebilmek adına İmar Servisi'nin bağlı olduğu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Şentürk de makam odasını bu kata taşıdı. Bu değişiklikten İmar Servisi'ne gelen vatandaşlar da oldukça memnun olduklarını söyledi.

KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURULDU

Belediyede yapılan bir diğer değişiklik de Yazı İşleri ve Evlendirme Memurluğu'nun yerinin değiştirilmesi oldu. Bu servisler de mevcut yerlerine sığamadıkları için İmar Servisi'nden boşalan bölüme taşındılar. Burada daha geniş bir alanda, daha kaliteli bir hizmet veriyorlar. Yazı İşleri'nde boşalan yere de Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü birimi kuruldu.

HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİ KURULDU

Kurumsal anlamda yeniliğe doymayan Torbalı Belediyesi'nin bir diğer değişikliği de Halkla İlişkiler Birimi'nin kurulması oldu. Daha önce Özel Kalem'in yaptığı bu görevi artık konusunda uzman personel yapacak. Halkla İlişkiler Birimi bir çeşit karşılama görevi de yapacaklar. Belediyeye gelen vatandaşların yazılı ve sözlü taleplerini dinleyecek, gerektiğinde vatandaşlara yol gösterecek ve yardımcı olacaklar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Belediyesinden Kurumsal Atak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement