Kayseri'de Toprak ve Erozyon Semineri - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Toprak ve Erozyon Semineri

Kayseri\'de Toprak ve Erozyon Semineri

Kayseri'de düzenlenen Toprak ve Erozyon seminerlerinin ikincisi Talas Fatma Mustafa Hasçalık İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

24.01.2014 11:55  Güncelleme: 11:52

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Toprak ve Erozyon seminerlerinin ikincisi Talas Fatma Mustafa Hasçalık İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

TEMA vakfı Kayseri İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı ve Temsilci Yardımcısı Hakan Tatlı yaptıkları konuşmada, "Çocuklarımızın TEMA Vakfı'nı tanıma, erozyonu önleme, toprak, doğa, doğal varlıkları koruma ve edindikleri bilgileri hayata geçirebilmeleri amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ile TEMA Vakfı arasında Minik TEMA ve Yavru TEMA İşbirliği Anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşma çerçevesinde ilimizdeki çeşitli okullarda ilgili programları uygulayan öğretmenlerimizin bilgilendirilmesi için seminer çalışmaları yapıyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızın yoğun ilgisi bizleri çok mutlu etti. İnanıyoruz ki gelecek nesillerimizi emanet ettiğimiz eğitimlerimiz edindikleri bilgileri yavrularımıza en iyi bir şekilde aktaracaklardır" dediler.

Katılımcı öğretmenleri temsilen konuşan Ayhan Balcı da, "Dört gün süren seminer bizleri ciddi manada motive etti. Gönüllülük esasına dayalı olarak elimizden geldiğince benzer çalışmalara katılmaya gayret ediyoruz. Öğrencilerimize çevre konusunda daha çok yardımcı olmamızı sağlayacağını düşündüğümüz bu tür eğitim programlarının yapılmasında emeklerini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz'a, katılımcı arkadaşlarımıza ve bizlere destek olan eş ve çocuklarımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Toprak ve Erozyon Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement