Eskişehir'de Mavi Kapaklarla Tekerlekli Sandalye Alındı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Mavi Kapaklarla Tekerlekli Sandalye Alındı

Eskişehir\'de Mavi Kapaklarla Tekerlekli Sandalye Alındı

Eğitim Bir Sen Eskişehir Şubesi Engelliler Komisyonu, topladığı mavi kapaklarla, 85 yaşındaki Güllizar Budak'a tekerlekli sandalye aldı.

23.12.2013 13:46  Güncelleme: 13:44

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şubesi Engelliler Komisyonu tarafından toplanan mavi kapaklarla Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Güllizar Budak'a tekerlekli sandalye alındı.

Eğitim-Bir-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Hakan Alparslan, çalışmaları sayesinde toplanan mavi kapakları, tekerlekli sandalyeye dönüştürüp tespit ettiklerin ihtiyaç sahiplerine verdiklerini bildirildi.

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı İsmail Altınkaynak, bugüne kadar müracaat eden ya da ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen kişilere tekerlekli sandalye verdiklerini belirterek "Bugün de Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan Güllizar teyzemize bu yardımı yapmaktan dolayı mutluyuz. Kimin ne zaman ne olacağı belli olmayan yaşantımızda, ihtiyacı olan insanlarımıza bu şekilde yardımına koşmaktan gurur duyuyoruz, elimizden geldiği kadar da yardımlara devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Mavi Kapaklarla Tekerlekli Sandalye Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement