Topağaç İlkokulu'nda Okuma Bayramı - Son Dakika
Yerel

Topağaç İlkokulu'nda Okuma Bayramı

Topağaç İlkokulu\'nda Okuma Bayramı

Okuma Bayramı heyecanı yaşandı.1-A Sınıf Öğretmeni Meral Kılıçkeser öğrencilerinin bu mutlu gününde, öğrenci velileriyle birlikte okul idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla güzel bir organizasyon gerçekleştirdi.

04.06.2013 12:37

Akyazı Topağaç İlkokulu'nda

Okuma Bayramı heyecanı yaşandı. 1-A Sınıf Öğretmeni Meral Kılıçkeser öğrencilerinin bu mutlu gününde, öğrenci velileriyle birlikte okul idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla güzel bir organizasyon gerçekleştirdi.

Okuma Bayramı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra 1'nci sınıf öğrencilerinin sunumunda, öğrencilerin okudukları şiirler dinlendi. Komando Andı, Cici Kızlar ve Barış Manço gibi gösteriler izleyicilerden tam not aldı. Ayrıca öğrencilerin Meslekler hakkındaki canlandırmaları da büyük ilgi gördü.

Okuma Bayramına halkın ilgisi büyüktü. Meral Kılıçkeser şölen havasında geçen bayram için tüm katılımcılara teşekkür ederken, öğrencilerine okumaya geçtiklerini belgeleyen sertifika verdi. Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının ardından tüm öğrenciler başarıyla okumaya geçtiler. Ayrıca sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilere cübbe ve kep giydirildi. Öğrenciler etkinliğin sonunda keplerini havaya atarak okumaya geçmenin coşkusunu yaşadılar.

Okul Müdürü İsmail Aygün 1-A Sınıf Öğretmeni Meral Kılıçkeser'i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Topağaç İlkokulu'nda Okuma Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement