Tokatlılar Derneği'nden Siyasilere Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Tokatlılar Derneği'nden Siyasilere Teşekkür

Tokatlılar Derneği\'nden Siyasilere Teşekkür

basın toplantısı düzenledi.

08.03.2013 10:22

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde Kapaklı Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Atak,

basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Salih Bezgin'in yanı sıra Kapaklı Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcıları Arif Karlı ile İlker Turan, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aydoğan, Erdoğan Ömrüuzun ile Mecnun Kaynarpınar hazır bulundu.

Tekirdağ'ın büyük şehir olmasıyla ilçe statüsü kazanan Kapaklı'nın öneminin vurgulandığı basın toplantısında konuşan Dernek başkanı Bekir Atak "Kapaklı'nın ilçe statüsü kazanmasında emeği geçen tüm siyasi ve sivil toplum örgütlerine teşekkürü bir borç olarak görüyoruz. Burada sivil toplum örgütlerinin de öneminin arttığını, bizlere yapılan bu ziyaretlerle bir kez daha görmüş olduk." Şeklinde konuştu.

Atak derneğinin kuruluşunda kendilerine ziyarette bulunan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen'e, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel'e, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan'a, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin'e, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol ile parti temsilcileri ile belediye meclis üyelerine teşekkür ederek " Derneğin kuruluşundan itibaren etkin şekilde çalışan dernek yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum. Burada onların tecrübelerinden, fikirlerinden faydalandık. Her zaman benimle birlikte oldular. Dernek olarak her zaman aktivitelerle halkımızın hemşerilerimizin karşısına çıktık, çıkmaya da devam ettik. Şu an resmi olarak 250 üyemiz var. Ancak Karaağaç ile birlikte buradan yaşayan Tokatlıların sayısı 9 bin civarında. Bu sayı bizlere olan desteği de artırıyor." İfadelerine yer verdi.

Dernek üyelerine olarak ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs verdiklerini kaydeden Atak "11 üniversite öğrencisine kendi imkanlarımızla burs veriyoruz. İstiyoruz ki gelecek nesillerimiz sağlıklı, eğitimli bir şeklide topluma kazandırılsın." Şeklinde konuştu.

Atak, kuruluşlarının ikinci yılı 23 Haziran tarihinde geniş katılımlı bir piknik gerçekleştireceklerini açıklayarak şunları söyledi: "Pikniğimize toplumun her kesimini davet ediyoruz. Konserler, kahvaltılar gibi aktivitelerimizle önümüzdeki haftalarda halkımızın karşısına çıkacağız."

08.03.2013 10: 02: 36

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokatlılar Derneği'nden Siyasilere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement