Tokat'ta Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Tokat'ta Eğitime Destek

Tokat\'ta Eğitime Destek

Tokat'ın Turhal ilçesinde yüksek okul inşaatı için Diren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ziya Diren 50 bin TL destek verdi.

20.09.2013 15:29  Güncelleme: 15:33

Tokat'ın Turhal ilçesinde yüksek okul inşaatı için Diren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ziya Diren 50 bin TL destek verdi.

DİMES Tokat Fabrikası'nda konuklarını kabul eden Diren, Turhal'da yapımı devam eden ve lisans eğitimi verecek olan 4 yıllık uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu'nun önemine dikkat çekti. Diren, Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu'nun sanayi ve üniversite işbirliğine örnek olabilecek önemli yatırımlardan bir tanesi olduğunu belirterek, "Gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Biz de karınca kararınca elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. İnşallah ilerde yeni yatırımlarda daha büyük katkılarımız olacak. Çünkü Tokat'ta kurumsallaşmış tek firma olmamız dolayısı ile bu tür katkılarımız oluyor. Tokatspor'a ve Belediye Plevnespor'a da katkılarımız oldu. Elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Başkan Beken ise Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu inşaatı için taleplerini geri çevirmeyen Diren'e teşekkür ederek, "Yüksekokulumuzun kaba inşaatı bitti. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl açılmasını planlanıyor. 2 bin öğrencinin burada eğitim ve öğretim görmesi bekleniyor" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Diren, 50 bin TL'lik çeki Başkan Beken'e takdim etti. Ziyarete ayrıca Turhal Fakülte ve Yüksekokul Açma ve Koruma Derneği Başkanı Mustafa Başdemir, Turhal Meslek Yüksekokulu Müdürü Ömer Faruk Taşer, Turhal Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Aykut, Turhal Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Gazanfer Ergüneş katıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat'ta Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement