TMMOB'den Başkan Türk'e Teşekkür - Son Dakika
Yerel

TMMOB'den Başkan Türk'e Teşekkür

TMMOB\'den Başkan Türk\'e Teşekkür

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mersin İl Koordinasyon Kurulu, '2.Mersin Kent Sempozyumu'na yaptığı katkılardan dolayı Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'e teşekkür plaketi verdi.

06.01.2012 13:00

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mersin İl Koordinasyon Kurulu, '2. Mersin Kent Sempozyumu'na yaptığı katkılardan dolayı Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'e teşekkür plaketi verdi.

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Genel Sekreteri Bülent Halisdemir, Akdeniz Belediye Başkanı Türk'ü makamında ziyaret etti. Mersin İKK tarafından 15-16 Aralık 2011 tarihleri arasında ikincisi organize edilen sempozyuma katkılarından ötürü Türk'e teşekkür plaketi sunan Halisdemir, "Sizleri her zaman yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Fazıl Türk de böyle bir sempozyumu düzenlemelerinden dolayı İKK ve sempozyuma emek veren herkese kent adına teşekkür ettiğini söyledi. Türk, "Yerel yöneticiler olarak sizin yanınızda olmak ve katkı sunmak da bizim görevimizdir. Mersin için hizmet veren, proje üreten tüm kesimlerin yanındayız. TMMOB'un Mersin adına yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Gerek konuları itibariyle gerekse de katılım açısından Mersin için gerçekten kapsamlı ve güzel bir sempozyum oldu. Bu tür etkinliklerin daha sonraki yıllarda da devam etmesini diliyor, başarılarınızı takdir ediyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TMMOB'den Başkan Türk'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement