TKDK'nın Tanıtım Toplantısına İlgi Büyük - Son Dakika
Yerel

TKDK'nın Tanıtım Toplantısına İlgi Büyük

TKDK\'nın Tanıtım Toplantısına İlgi Büyük

TKDK'nın Simav'da gerçekleştirdiği tanıtım toplantısına protokol'ün yanı sıra muhtarlar ve üreticiler de yoğun ilgi gösterdi.

01.03.2013 06:27  Güncelleme: 09:15

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)'ın Kütahya'nın meyve, sebze, tahıl ambarı ikinci büyük ilçesi Simav'da gerçekleştirdiği tanıtım toplantısına protokol'ün yanı sıra kooperatif yöneticileriyle muhtarlar ve üreticiler yoğun ilgi gösterdi.

Hükümet Konağı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda katılımcılara seslenen TKDK Kütahya Baş Analiz Uzmanı Hüseyin Avcı, tarımsal üretime katkı sağlamak isteyen üreticilere hibe desteği verebileceklerini bildirdi.

Simav'daki üreticilerle kurum ve kuruluşları hibe desteğinden yararlanmalarını sağlamak için üretime yönelik projeler üretmeye davet eden Avcı, "Toplam destek bütçemiz 236 milyon 482 bin avro. Bu fondan yüzde 50-65 oranlarında hibe desteği verilmektedir. Bütün tarım sektörü besicilik sektörüne yönelik şirketler projelerini hazırlayarak bu fonlardan yararlanabilecekler. 15 Şubat'ta başlayan başvuru süresi 15 Mart 2013 tarihinde sona erecek" şeklinde konuştu.

Toplantıya, Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Kasım Karahan, Simav Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Ceylan, Simav Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Çetin Balamur, Simav Ziraat Odası yöneticileri, İlçede faaliyet gösteren Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerinin başkan ve yöneticileri ile bazı siyasi partilerin ilçe başkanları,

sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle 133 köy ve mahalle muhtarı katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TKDK'nın Tanıtım Toplantısına İlgi Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement