Tff 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta 30.haftaya 12 puan farkla lider olarak giren Nazilli Belediyespor, Kocaeli takımlarından Gölcükspora deplasmanda 3-1 mağlup oldu.

31.03.2012 18:39

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 30. haftaya 12 puan farkla lider olarak giren Nazilli Belediyespor, Kocaeli takımlarından Gölcükspora deplasmanda 3-1 mağlup oldu.

Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık maçı, Gölcük belediye ve Gölcükspor onursal Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcükspor kulüp Başkanı İsmail Gençdemir ve Nazilli Belediyesporlu yöneticilerle birlikte izledi. 4 sarı kart cezalısı defans oyuncusu Lider, bir maçlık cezasının tamamlanmasının ardından kadroda yerini alırken, Gölcük deplasmanındaki kadroya Furkan kart cezası, Erdinç de belindeki rahatsızlık nedeniyle dahil olmadı. Karşılaşmayı 100 civarında Gölcüksporlu taraftar izledi. Nazilli Belediyespor yöneticilerinden 15 yönetici maçı izlemek üzere protokol tribününde yerini aldı.

İlk yarıda Nazilli deplasmanında 3-1 mağlup olan Gölcükspor bu kez evinde aldığı yenilginin rövanşını aynı sonuçla almış oldu.

3 puan için Gölcük'e gelen Lider Nazilli Belediyespor maça hızlı başlamasına rağmen rakibin baskılı oyunu ile sık sık top kaybederek oyunu kendi yarı alanında sıkıştırdı. İlk yarının sonlarına kadar baskılı oynayan Gölcükspor 45. dakikada Fatih Çiçek'in ayağından ilk golü kazandı. ilk yarısı 1-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında etkili oynayan yine ev sahibi oldu. 59. dakikada İbrahim Gürel takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Defansın hatasını iyi değerlendiren Ahmet Kutluer ise 63. dakikada skoru 3-0'a taşıdı. Nazilli Belediyespor'un tek golünü ise 87. dakikada Fatih Üge'nin pasını iyi değerlendiren Muğdat kaydetti. Maç bu skorla tamamlanarak 3-0 Gölcükspor'un galibiyeti ile sonuçlandı. Siyah Beyazlı ekip deplasmanda aldığı 6. yenilgi ile 63 puanda kalarak liderliğini korudu, ancak en yakın takipçisi Belediye Bingöl ile aradaki farkı 9'a düşürdü.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.4; Zafer'in taç çizgisinden ortasında Mesut'un kafa şutu direğin dibinden auta çıktı.

Dk. 19; Fatih özer'in ceza alanı içerisine ortasında top; Muğdat, Okan ve son olarak Bora'ya geldi. Bora'nın sert şutunu kaleci Lokman son anda kornere çeldi.

Dk. 21; Ceza alanı içinde yaşanan karambolde kadir sert vurdu. Top sekerek auta çıktı.

Dk. 25; Fatih Özer'in ceza alanı çizgisi üzerine pasında Mehmet Ersavaş müsait pozisyonda sert vurdu. kaleci Lokman iki hamlede topu kontrol ederek tehlikeyi önledi.

Dk. 32; Ensar'ın 30 metreden sert şutunu Kaleci Hakan son anda kontrol etti.

Dk. 40; Mehmet Ersavaş orta alandan aldığı topla ceza alnı önüne sokuldu. Muğdat'a pas vermek yerine şut çeken Ersavaş'ın şutunda top kaleci Lokman'da kaldı.

Dk. 45 - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tff 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement