Tepebaşı'nda 'Şehirde Sürdürülebilirlik Atölyesi' Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nda 'Şehirde Sürdürülebilirlik Atölyesi' Başlıyor

Tepebaşı\'nda \'Şehirde Sürdürülebilirlik Atölyesi\' Başlıyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şehirde Sürdürülebilirlik Atölyesi’, 28-29 Mart günlerinde Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda yapılacak. Atölyede katılımcılara uzmanlar tarafından sürdürülebilirlik, sürdürülebilir kalkınma, sürdürülebilir şehirleşmenin boyutları hakkında bilgi verilecek.

15.03.2023 15:18  Güncelleme: 15:22

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Şehirde Sürdürülebilirlik Atölyesi', 28-29 Mart günlerinde Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda yapılacak. Atölyede katılımcılara uzmanlar tarafından sürdürülebilirlik, sürdürülebilir kalkınma, sürdürülebilir şehirleşmenin boyutları hakkında bilgi verilecek.

Tepebaşı Belediyesi düzenlediği etkinlikler ile sürdürülebilir kentsel kalkınmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenecek 'Şehirde Sürdürülebilirlik Atölyesi' de 28 ve 29 Mart'ta gençlerle buluşacak. Belediye'nin sürdürülebilirlik politikalarını takip etmek ve küresel amaçların yerelleştirilmesine ilişkin çalışmalar yapmak amacıyla kurulan Sürdürülebilirlik Merkezi, küresel amaçlara ulaşmada katılımcılık ilkesini gözeterek bölgede sürdürülebilirlik bilincinin oluşmasına katkı sunmayı hedefliyor.

Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda yürütülecek atölyeye 18-30 yaş arası gençler katılabilecek. Gençler katılım için tinyurl.com/iklimtepebasi web adresinden başvuruda bulunabilecek. Atölye hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 0 (222) 211 40 00/3351 numaralı telefondan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'ne ulaşabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nda 'Şehirde Sürdürülebilirlik Atölyesi' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement