Tepebaşı'nda Gesikoop Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nda Gesikoop Genel Kurulu Yapıldı

Tepebaşı\'nda Gesikoop Genel Kurulu Yapıldı

Tepebaşı Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan ve sokak toplayıcılarını tek bir çatı altında birleştirmeyi amaçlayan Atık Toplayıcıları Sosyal İşletme Kooperatifi’nin (GESİKOOP) genel kurul toplantısı yapıldı.

18.07.2022 16:40  Güncelleme: 16:45

Tepebaşı Belediyesi'nin öncülüğünde kurulan ve sokak toplayıcılarını tek bir çatı altında birleştirmeyi amaçlayan Atık Toplayıcıları Sosyal İşletme Kooperatifi'nin (GESİKOOP) genel kurul toplantısı yapıldı.

Kooperatif binasında düzenlenen toplantıya; Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Eskişehir Ticaret İl Müdürlüğü, geri dönüşüm tesisi yetkileri, bakanlık temsilcileri ve kooperatif üyeleri katıldı.

Toplantıda önceki dönem faaliyet raporu ve gelir gider tablosunun görüşülmesinin ardından yapılan oylamada, Şahin Savcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. GESİKOOP Yönetim Kurulu Şahin Savcı, Serap Taşer, Yusuf Ersoy'dan oluşurken; Denetim Kurulu'nda Çimen Karakuş ve Hatice Keleş yer aldı.

Türkiye'de ilk defa sokak toplayıcılarının örgütlenme modeli olarak kurulan sosyal işletme kooperatifi GESİKOOP'un, 3'ü kadın 13'ü yabancı olmak üzere toplam 32 üyesi bulunuyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nda Gesikoop Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement