Tekin: "Aydın Yek Vücut Olmalı" - Son Dakika
Yerel

Tekin: "Aydın Yek Vücut Olmalı"

Tekin: "Aydın Yek Vücut Olmalı"

Bölgesel Amatör Lig’de Manisa Belediyespor ile final oynayacak Çine Madranspor’a bir destek de Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Aydın Şubesi Başkanı Tevfik Ata Tekin’den geldi.

01.05.2014 09:49

Bölgesel Amatör Lig'de Manisa Belediyespor ile final oynayacak Çine Madranspor'a bir destek de Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Aydın Şubesi Başkanı Tevfik Ata Tekin'den geldi.

Cumartesi günü oynanacak olan finale gideceklerini belirten Tekin, "Çine Madranspor finallere alışkın bir takım. Benim yönettiğim zamanda da Yeşilova ile final maçı oynamıştık. 3.Lig'in kapısından dönmüştük. Yıllar sonra yine bir final maçı oynayacaklar. Takımın kadrosunda daha öncesinde daha önce final oynamış oyuncular var. Bu oyuncular, stresi iyi yönetebilirse galip gelen taraf Çine Madranspor olacaktır" dedi.

Çine'nin dışında Söke ve Kuşadası gibi ilçelerin de futbol takımı ile ön plana çıkması gerektiğine işaret eden Tekin, şunları söyledi:

"Çine Madranspor'un yükselmesi diğer ilçeleri de harekete geçirecektir.TÜFAD Aydın Şubesi olarak Çine Madranspor'u destekliyoruz. Cumartesi günü İzmir'e de gideceğiz. Sadece Çine'nin değil, Aydın'ın tüm ilçeleriyle yek vücut olması gerekiyor" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekin: 'Aydın Yek Vücut Olmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement