TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kırıkkale'de - Son Dakika
Yerel

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kırıkkale'de

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kırıkkale\'de

Köksal :"Türkiye'nin geldiği bu noktayı kıskanan insanlar bir yerlerden gedik açmaya çalışıyor Ama asla bu gediği açamayacaklar"

13.09.2013 18:40

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti'de her şeyin vatandaş odaklı olduğunu söyledi.

Köksal, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin bir taraftan makro politikaları yürütürken, bir taraftan da mikro politikalar olarak da yerel hizmetler ürettiğini, AK Parti'nin ana politikasının vatandaş odaklı olduğunu kaydetti.

AK Parti'nin girdiği her seçimlerde oy oranını artırarak yoluna devam ettiğini ifade eden Köksal, şöyle konuştu:

"Her şeçimde oy oranını arttıran bir parti olarak bu noktaya geldik. Avrupa'nın en çok büyüyen ülkesiyiz. Bu çok önemli bir olay. Buna rağmen birileri bir şey çıkartmaya çalışıyor. Sokaklarda birileri dolaşıyor. Dolaşmıyor, dolaştırılıyor. Bunu bilin diye söylüyorum. Türkiye'nin geldiği bu noktayı kıskanan insanlar bir yerlerden gedik açmaya çalışıyor. Ama asla bu gediği açamayacaklar. Bunu böyle bilsinler."

Köksal, kişilerin siyaseti sandıkta ve partisinde yapması gerektiğini, bir takım insanların kanunsuz yürüyüşlere zorlandığını bildirdi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal, Kırıkkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement