Tavşanlı'da 'Şiir Tadı'nda Gece - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da 'Şiir Tadı'nda Gece

Tavşanlı\'da \'Şiir Tadı\'nda Gece

Tavşanlı Yavuz Selim Koleji tarafından şiir gecesini etkinliği düzenlendi.

30.03.2013 12:46

Tavşanlı Yavuz Selim Koleji tarafından şiir gecesini etkinliği düzenlendi. Edebiyat zümresi tarafından yapılan etkinliğe İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Cavaç, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

Gecede Sümeyye Nur Başar, Hanife Şule Pehlivan, Sinem Şen, Zülal Semiz, Menekşe Nur Akkaya, İsmail Gündöndü, Abdulkadir Abdi Adnan ve Ayşenur Kara şiir okudu.

Gecede bağlama öğretmenleri Kerim Ağralı, Ozan Kurt; öğrenciler Kerem Bala ve Furkan Ergin söyledikleri türküleriyle; Burak Kılıçarslan, İsmail Yıldız ve Furkan Ergin canlı performanslarıyla; Fırat Açıkyüz, Abdulsamed Kaya, Burak Kılıçarslan ve Ekrem Akkaya da yaptıkları taklitlerle izleyenleri neşelendirdi.

Gecede şiir okuyan öğrencilere ödüllerini Kaymakam Numan Hatipoğlu verdi. Yapılan etkinliklerin önemine dikkat çeken Kaymakam Numan Hatipoğlu, öğrencilerin gösterdikleri performansları takdir ederek hafta sonunda yapılacak olan YGS sınavında başarılar diledi. Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık ise gecede şiir okuyan öğrencilerle onları hazırlayan edebiyat öğretmenlerine teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da 'Şiir Tadı'nda Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement