Tavşanlı 1. Amatör Kümede İlk Hafta Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı 1. Amatör Kümede İlk Hafta Heyecanı

Tavşanlı 1. Amatör Kümede İlk Hafta Heyecanı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 1. Amatör küme müsabakaları başladı.

14.09.2015 14:47

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 1. Amatör küme müsabakaları başladı.

İlk hafta Tavşanlı Karakova sahalarında 1. Amatör kümede, en iyi takımları arasında yer alan Bağlıkspor sahaya ayyıldız formaları ile çıktılar. Karşılaşmada Bağlıkspor'dan Resul Uzuncan'ın rakibine yaptığı faul sonrası kırımızı kart görmesinin hemen ardından, Bağlıkspor 3 dakikada 3 gol kaydetti. Karşılaşma 7-1 Bağlıkspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bir diğer haftannın en iyi takımlarından Gürağaçspor ise sezona iyi bir şekilde hazırlandığını sahada gösterdi. Müsabakayı 8- 0 kazanan Gürağaçspor rakibi Tepecikspor ile pankart ve bayrak açarak terörü lanetledi. Tavşanlı Gençlikspor Müdürü Mehmet Demiralp, Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, Ali Okçu, Nuri Ercura, Celalettin Altay, Abdullah Esen, Yılmaz Yaman il hakem kurulu üy.esi İbrahim Türkmen, İsmail Eren, saha komiserleri Ömer Atay, Mehmet Kaçmaz sezonun açılması nedeniyle kulüplere ve hakemlere çiçek takdim ettiler.

Hafta sonunda oynanan Karakova sahalarındaki maçlarda Gürağaçspor 8 - 0 Tepecikspor, Bağlıkspor 7 - 1 Beyköyspor, Demirbilekspor 0 - 3 Domaniçspor, Çobanköyspor 0 - 3 Çardaklıspor

Moymulspor BAY.(Tİ -EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı 1. Amatör Kümede İlk Hafta Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement