Tatvan'da Bayram Alışveriş Yoğunluğu - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Bayram Alışveriş Yoğunluğu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde çarşı ve pazarlarda alışveriş yapmak için yoğunluk yaşandı. Cumhuriyet Caddesi ve cami altı pasajında seyyar satıcıların ve esnafın kurdukları tezgahlarda renkli alışveriş görüntüleri oluştu. Giysi, tatlı, kuruyemiş, şeker ve kolonya gibi ürünlere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, son 20 yılın en iyi satışlarını yapan esnafların memnuniyetini kazandı.

20.04.2023 09:45

Çarşı ve pazarlarda bayram yoğunluğu

BİTLİS - Bitlis'in Tatvan ilçesinde Ramazan Bayramı arefesinde alışveriş telaşı yaşayan vatandaşlar, çarşı ve pazarlarda yoğunluk oluşturdu.

Ramazan Bayramı arifesinde alışveriş için çarşı ve pazara çıkan vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Tatvan ilçesinde bayram alışverişi denildiğinde akla ilk gelen yerlerden olan Cumhuriyet Caddesi ve cami altı pasajında bayram hareketliliği yaşanıyor. Cadde üzerinde seyyar satıcıların ve esnafın kurdukları tezgahlarda renkli alışveriş görüntüleri oluştu. Bayrama son hız hazırlık yapan vatandaşlar ise giysi, tatlı, kuruyemiş, şeker ve kolonyaya yoğun ilgi gösterdi.

Son 20 yılın en iyi satışlarını yaptıklarını söyleyen esnaf Aliş Bakbak, yoğunluktan memnun olduğunu dile getirdi.

Tatvan\'da Bayram Alışveriş Yoğunluğu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Bayram Alışveriş Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement