Tatil Beldesini Kendi Haline Bıraktılar - Son Dakika
Yerel

Tatil Beldesini Kendi Haline Bıraktılar

Tatil Beldesini Kendi Haline Bıraktılar

Karacabey'in tatil beldesi Malkara'da yol, kaldırım ve sahillerin durumu herkesin tepkisini çekiyor.

24.07.2012 16:34

Karacabey'in tatil beldesi Malkara'da yol, kaldırım ve sahillerin durumu herkesin tepkisini çekiyor.

BBP Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Turan, Belediye Başkanı Ergün Koç'un her seferinde Yeniköy ve Malkara'ya belediye olarak hizmetler götürdüğünü söylediğini hatırlattı. Turan, "Fakat ortada bir geçek var ve başkan bunu göremiyor, ya da Malkara'ya hiç gitmedi. Bir an önce kendisini Malkara'ya davet ediyoruz" dedi.

Malkara sahilinde tatilciler için ne bir tuvalet ne de bir duş bulunduğunu söyleyen Turan, "Başkan bey çıkıp hizmet ettiğini söylüyor. Malkara'da insanlar kaldırımdan yürüyemez hale geldiler. Nedeni ise kaldırımların paramparça olması ve belediyenin bu kaldırımları onarmaması. Ayrıca geceleri erkenden söndürülen aydınlatmalar neticesinde insanlar yine rahatlıkla yolda yürüyemez hale geldiler" şeklinde konuştu.

Yeniköy ve Malkara sahillerinin temizliğine değinen Turan, "Sahillerin pisliği haberlere konu oldu ve ardından bakanlık bir inceleme heyeti gönderdi. Ama heyet gelmeden belediyeye haberi gelince de, sahiller pırıl pırıl yapıldı. Sonra yapılan göstermelik inceleme sonunda da sahillerin tertemiz olduğu açıklandı. Özellikle Malkara'da bu heyet gelene kadar belediye ekipleri bir kez olsun sahil temizliği yapmadılar. Bu yetkililer neden haber vermeden gelmediler. Acaba haberlerde çıkan pislik görüntüleri yalan mıydı?" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatil Beldesini Kendi Haline Bıraktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement