Taşkın: " Siyasetin Yarışı Da, Bilek Güreşi de Sandıktır " - Son Dakika
Yerel

Taşkın: " Siyasetin Yarışı Da, Bilek Güreşi de Sandıktır "

Taşkın: " Siyasetin Yarışı Da, Bilek Güreşi de Sandıktır "

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "siyasetten, sivil demokrasiden umudunu kesmiş siyasetçiler ’hadi sokağa’ diyip garip, gurebanın çocuğunu sokağa çekip ve masum çocuklarımız üzerinden siyaset yapmaya, çıkar elde etmeye temessül eden zavallılardır" dedi.

14.03.2015 16:59

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "siyasetten, sivil demokrasiden umudunu kesmiş siyasetçiler 'hadi sokağa' diyip garip, gurebanın çocuğunu sokağa çekip ve masum çocuklarımız üzerinden siyaset yapmaya, çıkar elde etmeye temessül eden zavallılardır" dedi.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Bayram Taşkın, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şube başkanı Mücahit Balin'i ziyaret etti.

SİYASET SANDIKTA YAPILIR

Ziyarette konuşan Taşkın, "AK Parti olarak bugün Türkiye'nin tüm illerinde aday adayları sahada sivil demokrasinin bir adım daha ileri taşımanın kavgasını verirken maalesef muhalefet partileri sorumlu siyaseti taşımayarak vatandaşı sokağa çağırmaktadırlar. Siyaset sandıkta yapılır. Siyasetin yarışı da, bilek güreşi de sandıktır. Siyasetten, sivil demokrasiden umudunu kesmiş siyasetçiler 'hadi sokağa' diyip garip, gurebanın çocuğunu sokağa çekip ve masum çocuklarımız üzerinden siyaset yapmaya, çıkar elde etmeye temessül eden zavallılardır. Bu topraklar artık bu tip tahriklere gelmeyecektir, bu acıyı bu topraklar çok yaşadı. Hodri meydan buyurun sandıkta herkes kozunu paylaşsın. Bu demokrasinin olmazsa olmazıdır. Hangi siyasi parti olursa olsun güreşi meydanın dışına taşımak isterse 7 Haziran'da en büyük tokadı yiyeceklerdir. Bu yarışı siyasetin kuralları içerisinde, sivil demokrasinin içerisinde yapmak zorundayız. İnşallah bu anlamda vatandaşımız bu anlamda gerekli duyarlılığı gösterecektir" ifadelerini kullandı.

7 Haziran seçimlerinin, Türkiye'de 12 yıldır AK Parti iktidarları sayesinde yaşanan ekonomik kalkınma, demokratikleşme süreci, sivil demokrasinin yerleşmesi açısından büyük önem arz ettiğini belirten Taşkın, "Türkiye'de sivil demokrasinin yerleşmesi için demokratikleşme paketleri mecliste kabul edildi. Bu tür projelerin devamı ve nihayete erdirilmesi ise yeni anayasa ile olacaktır. 12 yıldır halkımızın iktidarımıza olan güveni ile 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler kapsamında ülkemizi Yeni anayasa ile buluşturacağız. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde halkımızın güven tazelemesiyle birlikte devletin bütün organlarına sızmış olan paralel yapıyı da bertaraf edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MTTB Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin ise, "MTTB olarak siyasetin dışında kalsak da siyasete önemli isimler kazandırdık. Bizler bugün yarının nesillerini yetiştirirken geleceğimizi etkileyecek seçimleri takip ediyoruz. Bizler için AK Parti ve diğer partilerin belirleyecekleri milletvekili profilleri çok önem arz etmektedir. MTTB'nin bir vizyonu var. Son 100-150 yıllık karanlık çağı kapatıp yeni bir aydınlık çağın temellerini oluşturabilmek için politikada bulunan aktörlerimizin çok iyi olması gerekiyor" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşkın: ' Siyasetin Yarışı Da, Bilek Güreşi de Sandıktır ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement