Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Yozgat'ta Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Yozgat'ta Açıldı

Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Yozgat\'ta Açıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların sergisi Yozgat'ta açıldı.

08.05.2013 16:48

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların sergisi Yozgat'ta açıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda açılın fotoğraf sergisini açılışına Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaettin Özdemir, TKDK İl Koordinatörü Veli Büke, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Sergini açılında konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özdemir, bakanlıklarının

Türkiye genelinden "Tarım ve İnsan" konulu

4'üncü fotoğraf yarışması düzenlediğini ve yarışmada dereceye giren fotoğrafların her ilde iki günlüğüne sergilendiğini belirterek, "Bu fotoğraflar iki gün ilimizde sergilenecek. Tüm halkımızı fotoğraf sergisini gezmeye davet ediyorum. Burada insanlarımızın tarım ilgili faaliyetlerini gerçekten anlık fotoğrafları çekilmiş ve bunu gerçekten tarihi bir dokuya yön verecek bir şekilde çekilmiş fotoğraflar, bu fotoğrafları çeken fotoğrafçılarımızı kutluyorum. Sergimiz iki gün açık kalacak, fotoğraflar daha sonra başka bir ilde sergilenecek" dedi.

Yozgat Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Tarım ve İnsan konusunda çekilmiş çok güzel fotoğraflar burada sergilendiğini belirterek, "Bu fotoğraflara bakarken sadece fotoğraf olarak değil de oralarda ne yaşanıyor fotoğraf neyi anlatıyor bunu düşünmemiz gerekiyor. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan insanlarımız yüreklerini ve emeklerini ortaya koyuyor. Bu günkü fotoğraf sergisinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış yapılarak fotoğraf sergisi gezildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Yozgat'ta Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement