Suşehri'nde Liseler Arası Voleybol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde Liseler Arası Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Suşehri\'nde Liseler Arası Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Suşehri ilçesinde liseler arası genç kızlar voleybol turnuvası düzenlendi.
2 grup şeklinde oynanan voleybol maçlarında 1.grup birincisi Ticaret Meslek Lisesi, 2.grup birincisi ise Anadolu Öğretmen Lisesi oldu.
Suşehri İlçe Milli Eğitim...

21.11.2013 11:24

Suşehri ilçesinde liseler arası genç kızlar voleybol turnuvası düzenlendi.

2 grup şeklinde oynanan voleybol maçlarında 1. grup birincisi Ticaret Meslek Lisesi, 2. grup birincisi ise Anadolu Öğretmen Lisesi oldu.

Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvada liseli genç kızlar kıyasıya mücadele ettiler. Suşehri Spor Salonunda düzenlenen voleybol turnuvasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Gençlik Spor Müdür Vekili Serdar Özdemir, "Liseler arası genç kızlar voleybol turnuvasına 7 lise katıldı. Birbirinden çekişmeli geçen voleybol maçlarını iki grup şeklinde tamamladık. Birinci grubumuzda Ticaret Meslek Lisesi kız öğrencileri gösterdikleri üstün performansları sonucunda birinci olarak gruptan ayrıldı. İkinci grupta ise çekişmeli voleybol maçlarının ardından Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi birinci olarak gruptan çıktı. Grup birincilerimiz Sivas'ta düzenlenecek Genç kızlar voleybol turnuvasına katılacak ve orada derece elde etmeye çalışacaklar Sivas'ta düzenlenecek olan grup maçları bu ay içerisinde başlayacak şimdiden öğrencilerimize başarılar diliyorum."dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Liseler Arası Voleybol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement