Sudan Hartum Üniversitesinden Kardemir'e Teknik Gezi - Son Dakika
Yerel

Sudan Hartum Üniversitesinden Kardemir'e Teknik Gezi

Sudan Hartum Üniversitesinden Kardemir\'e Teknik Gezi

Sudan Hartum Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim görevlileri Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş’yi ziyaret etti.

12.11.2015 12:43

Sudan Hartum Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim görevlileri Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş'yi ziyaret etti.

KARDEMİR'den yapılan açıklamada, 23 kişilik heyetten oluşan grubun ilk olarak KARDEMİR Eğitim Kültür Merkezi'nde Haddehaneler Başmüdürü İbrahim Tozlu tarafından bilgilendirilmesinin ardından Kok Fabrikaları, Sinter Tesisleri, 5. Yüksek Fırın, Çelikhane Sürekli Dökümler ve Ray Profil Haddehanesinde incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Hartum Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Abdülkerim Hasan Ali Koordinatörlüğündeki heyet gezi sonrasında Eğitim Kültür Merkezinde devam etmekte olan ve Genel Müdür Uğur Yılmaz başta olmak üzere yaklaşık 450 Kardemir çalışanının hazır bulunduğu İş Sağlığı ve Güvenliği etkinliğine de katıldı. Burada heyet adına Fakülte Dekan Yardımcısı Dr. Abdulmuttalip Hayrallah tarafından Kardemir Genel Müdürü Uğur Yılmaz'a üniversite adına şilt sunulurken, Kardemir Genel Müdürü Uğur Yılmaz'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete İlk Türk Demirini sembolize eden şilt takdim etti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sudan Hartum Üniversitesinden Kardemir'e Teknik Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement