Stefanel Sanko Park'ta - Son Dakika
Yerel

Stefanel Sanko Park'ta

Stefanel Sanko Park\'ta

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Gaziantep Sanko Park, zengin marka karmasına Stefanel'i de ekledi.

12.10.2013 10:20  Güncelleme: 10:21

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park, zengin marka karmasına Stefanel'i de ekledi.

Kalite ve şıklığı hissetmek isteyen tüm bayanların ilk tercihi olan Stefanel, Gaziantep merkezde sunduğu ferah alışveriş ortamında, zengin marka karması ile uygun fiyatla alışverişi tercih eden tüketicileri buluşturan Sanko Park ailesine katıldı.

1950'lerin esintilerini 60'lar ve 90'ların etkileriyle harmanladığı 2013 koleksyonunu görücüye çıkaran Stefanel, İtalyan modasının zarif ve kadınsı çizgisine sadık modaseverlerin Sanko Park'taki buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

Her koleksiyonunda kalite, konfor ve sadelikten ilham alan Stefanel, her mevsim tarzını yansıtmak isteyenleri Sanko Park'a bekliyor.

SANKO PARK

Gaziantep'in yaşam alanı olan Sanko Park Alışveriş Merkezi, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip.

Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, İpekyol, Migros, Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla marklara ve kaliteyi arayan tüketicilere ortak buluşma alanı sunuyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stefanel Sanko Park'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement