Sportmenliklikte Kazandılar Ama Sahada Kaybettiler - Son Dakika
Yerel

Sportmenliklikte Kazandılar Ama Sahada Kaybettiler

Sportmenliklikte Kazandılar Ama Sahada Kaybettiler

Aydın Süper Amatör Lig'de bu hafta sonu oynanan Kurtuluşspor-Acarlar Belediyespor maçı damgasını vurdu.

06.03.2012 16:08

Aydın Süper Amatör Lig'de bu hafta sonu oynanan Kurtuluşspor- Acarlar Belediyespor maçı damgasını vurdu.

Sportmence konuk ekibi ağırlayan Kurtuluşspor, centilmenlikte kazandılar ama sahada güçlü ekip Acarlar Belediyespor'a 1-0 kaybettiler.

Ligin ilk yarısında istediği performansı yakalayamayan Acarlar Belediyespor ikinci yarıdaki etkili oyunu ile üst sıraları zorluyor. Kurtuluşspor maçında da etkili oyun sergileyen Acarlar, sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Kurtuluşspor yöneticileri tarafından maçın oynanacağı stada geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Acarlar Belde Belediye Başkanı Yunus Şentürk'ün anısına 'Başınız Sağolsun Acarlar Belediyespor' yazılı pankart asıldı. Maçın başında da takım kaptanı ve Kurtuluş Belediye Başkanı Mehmet Güler tarafından Acarlar Belediyespor kaptanına ve maçın hakemine çiçek takdim edildi.

Sporun dostça, kardeşçe ve sportmence oynanması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Güler; "Konuk ekibimiz Acarlar Belediyespor sezonun ikinci yarısına oldukça etkili başladı. Lider dahil olmak üzere birçok takımı beklenmedik şekilde yendi. Biz 3 puan peşinde olduğumuz gibi futbolun sportmence ve dostça oynanması taraftarıyız. Sonuçta spor yapılıyor ve bunda kavga, dövüşün olması çok yanlış. Sahadan galip olamadık ama sportmenliğimizi gösterdiğimize inanıyorum. Tüm futbol takımlarımızı da sportmen ve dostça olmaya davet ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sportmenliklikte Kazandılar Ama Sahada Kaybettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement