Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Ligi, 1.Grup'ta mücadele eden Siirtspor bu hafta kendi evinde karşılaşacağı Bergama Belediyespor maçını seyircisiz oynanacak.

01.03.2013 11:31

Spor Toto 3. Ligi, 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor bu hafta kendi evinde karşılaşacağı Bergama Belediyespor maçını seyircisiz oynanacak.

Siirtspor basın sözcüsü Ayhan Özgen, yaptığı açıklamada, hafta başında teknik direktör Ufuk İskender'in takımdan ayrılması ve bu maçın da seyircisiz oyananacak olması nedeniyle sıkıntı yaşayacaklarını söyledi.

Fatih Karagümrükspor maçında çıkan olaylar nedeniyle iki maç seyircisiz oynama cezası aldıklarını anımsatan Özgen, "Seyircisiz ilk maçımızı Bergama Belediyespor karşısında oynayacağız. Teknik direktörümüz Ufuk İskender hafta başında görevinden istifa etti. Takımı bu maça altyapı teknik ekibi hazırladı. İki futbolcumuz da cezalı oldukları için bu maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar. Düşme tehlikesini oldukça yüksek düzeyde yaşayan iki takımın, bir anlamda var oluş mücadelesi. Kaybeden takımın ligde kalma ümidi oldukça azalacak. Bu nedenle çok zorlu, çok çetin bir maç olacak. Ancak biz bütün olumsuzluklara rağmen Bergama Belediyespor'u eli boş göndererek, ligde kalma ümidimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Muhabir: Ayhan Mergen/Nail Kadırhan

Yayıncı: Necdet Doğruyol - SİİRT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement