Sp Genel Başkanı Kamalak'tan Osmaniye Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sp Genel Başkanı Kamalak'tan Osmaniye Belediyesi'ne Ziyaret

Sp Genel Başkanı Kamalak\'tan Osmaniye Belediyesi\'ne Ziyaret

Saadet Partisi(SP) Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti.

03.03.2012 17:43

Saadet Partisi(SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti.

Saadet Partisi İl teşkilatının düzenlediği 'Erbakan' konulu şiir yarışmasının ödül dağıtım törenine katılmak için Osmaniye'ye geldiğini ifade eden Kamalak, ziyaret programlarının içerisine Osmaniye Belediyesi'ni de aldıklarını söyledi. Kamalak, "Başkanımıza yaptığımız bu ziyaretin çok anlamlı olduğuna inanıyorum. Sayın başkanın yeni Umre'den geldiğini öğrendim. Hem normal bir ziyaret hem de bir umre ziyareti oldu. Allah kabul etsin, Umre'si mübarek olsun. Osmaniye'de yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı Allah kendisinden razı olsun. Hangi parti olursa olsun önemli olan hizmettir. Bizler merhum genel başkanımız Necmettin Erbakan'ın izinde, hiçbir şeyden taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz"dedi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve beraberindekilere zemzem ve hurma ikram eden Belediye Başkanı Kadir Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kara, "Osmaniye önemli bir stratejik noktada. İlimiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bu noktada bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Milli görüşün lideri merhum Necmettin Erbakan'ı bu vesile ile bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum"dedi.

Ziyarette SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'a, SP Osmaniye İl Başkanı Osman Eroğlu ve Osmaniye teşkilatı eşlik ettiler. Başkan Kadir Kara, Genel Başkan Kamalak'a Karatepe Kilimi ile Osmaniye yerfıstığı hediye etti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Genel Başkanı Kamalak'tan Osmaniye Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement