Sp'den Kaybolan Belediye Başkan Vekilinin Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sp'den Kaybolan Belediye Başkan Vekilinin Ailesine Ziyaret

Sp\'den Kaybolan Belediye Başkan Vekilinin Ailesine Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Silopi ilçe teşkilatı, yaklaşık 2 aydır kaybolan Belediye Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım'ın ailesini ziyaret etti.

23.05.2013 14:51

Saadet Partisi (SP) Silopi ilçe teşkilatı, yaklaşık 2 aydır kaybolan Belediye Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım'ın ailesini ziyaret etti.

SP İlçe Başkanı Nizar Özden ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri Siracettin Araz, Cafer Tayfan ve Gençlik Kolları Başkanı Servet Özden ile birlikte yaklaşık 2 aydır haber alınamayan Silopi Belediye Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım'ın evine ziyarette bulundu. Başkan vekilinin kardeşi Hamza Yıldırım tarafından karşılanan İlçe Başkanı Nizar Özden, Belediye Başkan Vekili Yıldırım'ın kayıp olmasından dolayı derin üzüntü duyduğunu söyledi. Başkan Nizar Özden, "Belediye Başkan Vekilimiz Hüsnü Yıldırım'dan uzun zamandır haber alınamıyor. Ailesinin üzüntülerini ve endişelerini çok iyi bir şekilde anlıyoruz. Ailesine bu süreçte destek olmak için ziyaretlerinde bulunduk. Biz elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Umarız belediye Başkan vekilimiz Hüsnü Yıldırım en kısa zamanda ailesine tekrar kavuşur" diye konuştu.

Başkan vekilinin kardeşi Hamza Yıldırım ise ziyaretlerden dolayı SP Silopi ilçe teşkilatına teşekkür ettiğini söyledi. Silopi Belediye Başkan Vekilliği yapan Hüsnü Yıldırım yaklaşık iki ay önce Kuzey Irak tarafına taziye ziyaretinde bulunduktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp'den Kaybolan Belediye Başkan Vekilinin Ailesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement