Sp'den Baro Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sp'den Baro Başkanına Ziyaret

Sp\'den Baro Başkanına Ziyaret

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları Kayseri Barosuna ziyarette bulundu.

28.02.2014 13:03

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları Kayseri Barosuna ziyarette bulundu.

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Erhan Arıcı, Talas Belediye Başkan Adayı Gazali Kip ve Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun Kayseri Barosu başkanı Fevzi konaç'a makamında ziyarette bulundu. Karşılıklı sıcak bir ortamda geçen buluşmada konuşan Kayseri Barosu Fevzi Konaç "Öncelikle hoş geldiniz başarılar diliyoruz. Kolaylıklar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Başkanım bu seçimlere farklı bir görev yüklüyoruz. Gelen diğer birkaç siyasi partiye bunu izah ettim. Sadece yerel seçimler değil Türkiye konjonktür olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Halk bu seçimde iktidara genel seçimin dersini ya da mesajını verecek" dedi.

Konaç "Bu seçim yerel seçim ötesinde anlamlar taşıyan bir seçim bu konuda hassasiyetle sandığa giderken muhalefetin sesini dinlemek kulak vermek ve bu manada kapı kapı dolaşıp mesajımızı iletmek doğruları anlatmak, bu konjonktürde doğruları anlatmak konusunda da misyon yükleniyorsunuz" diye konuştu.

Konaç daha sonra "Hangi siyasi parti olursa olsun vatandaşa uzatılan bu eli doğru ve anlamlı olduğunu görüyorum bugün. İçinden çıktığım camia olarak sizde takip ediyorum Allah yar ve yardımcın olsun. Başarılar diliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Kocasinan, Talas, Hacılar adaylarımıza da başarılar diliyoruz. Bu seçimlerde sesiniz daha gür ve vatandaşın anlaması konusunda bir takım değerler taşır diye dua ediyoruz" dedi.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik "Bu seçim normal bir seçim olmayacak herkes duruşunu belirleyecek. Dünyada savaş mı barış mı, adalet mi zulüm mü, üstünlük mü eşitlik mi diyeceğimiz bir seçim. Şimdilik iyi bir duruma geldik. Zaten kaldırım yapan, asfalt döken birileri var, daha yeni saydığım özelliklerin nasıl olacağına bakacagız. Tak kanatlı kuş olmaz uçabilmesi için çift kanatlı olması lazım. Siyasette iktidar kadar muhalefetinde görevini yapması lazım diyoruz" dedi.

Özçelik "Her yerde padişahım çok yaşa yerine padişahım senden büyük Allah var diyebilecek birilerinin olması lazım. Biz mevcut iktidarın görevini tam yerine getiremediğine inanıyoruz. Saadet Partisi meclis de olsaydı. Ülkemiz bugün bu durumda olmazdı. Belediye meclislerinde olsaydı belediyelerimiz bu durumda olmazdı. İnşallah biz yaşanabilir bir Kayseri'yi ve yeniden büyük bir Türkiye'yi daha sonra da en büyük hedefimiz yeni bir dünyayı kurmak için bu yola çıktık cenabı Allah yolumuzu inşallah açık eder inşallah" diye konuştu.

Özçelik "Bu seçimlerde inşallah biz beklenenin çok üstünde bir başarı kazanacağız. Yaklaşık iki aydır vatandaşla iç içeyiz. Ev toplantıları oluyor, mahalle toplantıları oluyor, Pazar ve esnaf gezileri oluyor. Erbakan hocamızın değerini daha iyi anladıklarını ve milli görüşün kıymetini daha iyi anladıklarına inanıyoruz. İnşallah bu seçim farklı olacak. Kayserimize yeniden hizmet gelecek. Saadet kazanacak Kayseri kazanacak, biz kazanınca kaybeden hiç kimse olmayacak" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp'den Baro Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement