SP'den Aydın İçin Büyük Buluşma - Son Dakika
Yerel

SP'den Aydın İçin Büyük Buluşma

SP\'den Aydın İçin Büyük Buluşma

SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karasoy, Aydın Büyükşehir Belediyesi projeleri için Evrensel Kent Bilimci Ahmet Vefik Alğ ile bir araya geldi.

19.03.2014 10:04  Güncelleme: 10:12

Saadet Partisi (SP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Karasoy, Aydın Büyükşehir Belediyesi projeleri için Evrensel Kent Bilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alğ ile bir araya geldi.

SP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Karasoy ve Evrensel Kent Bilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, SP'nin Aydın Büyükşehir Projeleri için Kuşadası'nda buluştu. Mehmet Karasoy ve ekibinin hazırladığı 'Aydın Büyükşehir Belediyesi' projeleri hakkında uzunca teknik sohbet yapan Karasoy ve Evrensel Kent Bilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'ın geleceğini masaya yatırdı.

ÜNLÜ MİMARDAN PROJELERE TAM DESTEK

Evrensel Kent Bilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'ın büyükşehir belediyesi olmasından sonra belediye başkanlığı koltuğuna Mehmet Karasoy gibi bir mühendisin geçmesinin Aydınlılara daha faydalı olacağını söyledi. İstanbul adaylarının hazırladığı çalışmaların, tekrarlayan projeler olmasından dolayı bu projelerde ilgilenmediğini kaydeden Alp, fakat SP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Karasoy'un seçim beyannamesinde yer alan projelerden özellikle "Aydın Kanal Menderes" projesine tam destek vereceğini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SP'den Aydın İçin Büyük Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement