Sözütek Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Sözütek Güven Tazeledi

Sözütek Güven Tazeledi

Adana Minibüsçüler Esnaf Odası 6.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

08.01.2014 15:25

Adana Minibüsçüler Esnaf Odası 6.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Nihat Sözütek göreve yeniden seçildi.

İnci Otel'de yapılan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Sözütek, yıllardır minibüsçü esnafının sıkıntı çektiğini ifade ederek, "Adana'yı çekerken, yükünü de çekiyoruz. Sabah'ın 04.00'ünden gecenin 01.30'una kadar çalışıyor, işimizi aksatmamak için cenazemize, düğünümüze gidemiyoruz" dedi.

Trafiğe kapalı olan trafiği rahatlatmak için Alimünif Yeğenağa Caddesi'nin yeniden açılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz'dan söz aldıklarını belirten Sözütek, "Güzergah bedelleri ve Kabahatlar Kanunu'na göre yazılan cezaların iptali için için dava açtık. Minibüs kapasitesinin 14'den 16'ya çıkarılması için gereken mücadeleyi verdik" dedi.

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık, seçimlerin demokrasinin gerektirdiği önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, "Allah korusun demokrasi biterse sizi tararlar, öbür dünyaya götürürler. Suriye orada. Seçimleri kendinize yük olarak görmeyin lütfen" diye konuştu.

Nihat Sözütek başkanlığındaki Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Yönetim Kurulu'nda Navaf Ok, Mustafa Okşak, Sefer İpek, Faruk Barışık, Sabri Doğan, Münir Karaaslan, Şadi Buğdaycı, Cengiz Karakuş yer aldı. Denetim Kurulu ise Bekir Sonat, Songüner Sevindik ve Mahmut Öztürk'ten oluştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözütek Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement