Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda Seçim - Son Dakika
Yerel

Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda Seçim

Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası\'nda Seçim

Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı.

27.01.2014 15:10  Güncelleme: 17:51

Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan İsmail Kaplan, yeniden başkanlığa seçildi.

Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda yapılan genel kurul toplantısına, Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı İbrahim Ünlü ve üyeler katıldı.

Divan başkanlığının YESOB Başkanı İbrahim Ünlü'nün yaptığı seçimde, İsmail Kaplan ve Münir Bulut Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı için yarıştılar. 417 üyenin oy kullandığı seçimler sonrasında 410 oy geçerli sayılırken, 7 oy da geçersiz sayıldı.

Geçerli oyların 305'ini İsmail Kaplan, 105'ini ise Münir Bulut aldı. Aldığı oylarla yeniden Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Başkanlığı'na seçilen İsmail Kaplan, kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti.

2005 yılından itibaren Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını yürüten Kaplan, yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Her zaman olduğu gibi halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla hareket ettik. Bundan sonrada aynı düsturla tüm üyelerimizin yanında olup, onların sorunlarına çözüm üreteceğiz." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda Seçim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement