Sorgun Belediyespor 6 Yeni Futbolcuyla Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Sorgun Belediyespor 6 Yeni Futbolcuyla Anlaştı

Sorgun Belediyespor 6 Yeni Futbolcuyla Anlaştı

Bölgesel Amatör Ligi 6.grupta mücadele eden Yozgat'ın Sorgun Belediyespor, 3 günlük iznin ardından ikinci yarı hazırlık çalışmalarına başladı.

15.01.2012 18:59

Bölgesel Amatör Ligi 6.grupta mücadele eden Yozgat'ın Sorgun Belediyespor, 3 günlük iznin ardından ikinci yarı hazırlık çalışmalarına başladı.

Sorgun Belediyespor, ilçe stadyumunda yapılan antrenmana eski futbolcularının yanı sıra kadroya dahil edilen 6 yeni futbolcuda katıldı. Bölgesel Amatör Liginin 3.Ligden hiçbir farkının olmadığını belirten Asbaşkan Salih Çelik, "Ligde eğer iyi bir şeyler yapmak istiyorsanız, iyi bir takıma sahip olmanız gerekiyor. İlk yarında ligi istediğimiz yerde bitiremedik. Bölgesel Amatör Ligi 3. Lig'den daha zevkli ve daha heyecan verici. Türkiye'nin tüm bölgelerinde bu ligin heyecanı yaşanıyor. Futbol Federasyonumuz iyi ki bu ligi düşünmüş. Bu ligde bir şeyler yapmak istiyorsanız iyi bir takıma sahip olmanız gerekir. İyi bir takıma sahip olmak için de para gerekir. Bizim takımımız, belediyemiz tarafından finanse ediliyor. Ligde bir çok takım trilyonlar tutarında transferler yapıyor. O takımlarla mücadele etme şansımız çok az. Ancak çok parayla çok iyi futbolcular alınmıyor. Biz de belediyemizin bize sağladığı olanaklarla transferler yapmaya çalıştık" dedi.

Şu anda 6 yeni futbolcu ile görüşüp prensipte anlaştıklarını ifade eden Çelik, " Fildişi Sahilleri'nden Colibali, Kayserispor A-2 takımının alt yapısından Uğur Fırat, Vanspor'dan Harun Çollu, Niğde Belediyespor'dan Raşit Gür, Yunus Kalender, İstanbul Tophanespor'dan Burak Balkan'ı kadromuza katmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta ikinci yarının ilk karşılaşmasını kendi evimizde Nevşehirspor ile yapacağız. Bu maç bizim için çok önem arz ediyor. İkinci yarıya bu maçı alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ayrıca yeni yaptığımız transferlerinde kadromuza güç katacağına inanıyoruz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun Belediyespor 6 Yeni Futbolcuyla Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement