Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

Ağrı'da özel halk otobüslerinin sahipleri, araçlarının önüne siyah kurdele yapıştırdı, arka taraflarına ise "Acınız acımızdır Soma" yazdı.

15.05.2014 15:56

Ağrı'da özel halk otobüslerinin sahipleri araçlarının önüne siyah kurdele yapıştırdı, arka taraflarına ise "Acınız acımızdır Soma" yazdı.

Kent merkezinde şehir içi ulaşımı sağlayana özel halk otobüslerinin işletmecileri, yağmurdan dolayı çamur olan otobüslerinin arka kısmına elleriyle "Acınız acımızdır Soma" yazarak, bugünkü seferlerini gerçekleştirdi. Bazıları da otobüslerin ön kısmına siyah kurdele yapıştırdı.

Özel halk otobüsü şoförü Necati Erdem, Soma'daki maden faciasını üzüntüyle takip ettiklerini ve ellerinden geldiğince Soma halkının acılarını paylaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Acılarını ifade edebilmek için böyle bir uygulama yaptıklarını kaydeden Erdem, "Çok üzülüyorum. Allah cenaze sahiplerine sabır versin. Hepsinin acısı bizi acımızdır. Elimizden gelen buydu bunu yaptık. Üzülüyoruz, içimiz kan ağlıyor ama yapacak bir şey yok. Bir anda 200-300 kardeşimiz yok oldu üzgünüz" dedi.

Otobüsüne siyah kurdele yapıştırarak sefer yapan Okan Kaya da "Ölenler kendi halkımız, kendi kardeşlerimizdir. Onların acısı bizi acımızdır" ifadelerini kullandı. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement