Soma Berberler ve Kuaförler Odası'nda Örs, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Soma Berberler ve Kuaförler Odası'nda Örs, Güven Tazeledi

Soma Berberler ve Kuaförler Odası\'nda Örs, Güven Tazeledi

Soma Berberler ve Kuaförler Odası’nda Örs güven tazelediSoma Berberler ve Kuaförler Odası Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

21.02.2014 14:00

Soma Berberler ve Kuaförler Odası'nda Örs güven tazeledi

Soma Berberler ve Kuaförler Odası Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ali Örs ve Enver Arslan'ın listelerinin yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Örs, 70 üyenin oyunu alarak güven tazeledi. Arslan'ın listesi ise 48 oy alabildi. Genel kurulun ardından ilk toplantılarını yapan Başkan Örs, "Odamızın 4 yılda bir olan delege seçiminin 24. sünü yapmış bulunuyoruz. Ben Oda Başkanı Ali Örs, Yönetim ve Denetim Kurulu arkadaşlarıma benimle birlikte çalıştıkları için teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz seçimlerde Yönetim ve Denetim Kurulumuza oy veren ve vermeyen üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Bugüne kadar ki yapmış olduğumuz çalışmalarımızdan değerli üyelerimize daha faydalı olmaya çalışacağız. Bütün üyelerimize Odamıza sahip çıktıklarından dolayı saygılarımızı ve sevgilerimizi sunarız." dedi.

Yapılan seçimler sonrasında yönetim ve denetim kurulu üyeleri şu şekilde belirlendi:

Yönetim Kurulu, Adnan Bulut, Ayşe Vardar, Celal Şenses, Zeliha Gür, Davut Eren, Ali Kaya, Denetim Kurulu Elvan Aksoy, H. İbrahim Özer, Hülya Ateş. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma Berberler ve Kuaförler Odası'nda Örs, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement