Söke Ticaret Odası'ndan AK Parti' Ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Söke Ticaret Odası'ndan AK Parti' Ye Ziyaret

Söke Ticaret Odası\'ndan AK Parti\' Ye Ziyaret

Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Söke İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

25.04.2013 16:05

Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Söke İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Süleyman Toyran başkanlığındaki Söke Ticaret Odası heyetini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Söke AK Parti İlçe Başkanı Hasan Turhan; "İlçemizin önde gelen iş adamlarımızın oluşturduğu Ticaret Odası heyetini ağırlamaktan mutluyuz. Yeni yönetimimizle tanışma imkanını da sağlayan bu ziyaret ile birlikte ilçemize yönelik projelerle kentimizin gelişmesine katkıda bulunabileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran da, Söke'nin geleceğinden umutlu olduklarını dile getirdi. AK Parti'nin yeni yönetim kuruluna başarı dileyen Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, yeni yönetimden çok umutlu olduklarını dile getirdi. Yeni yönetimde bu güne kadar siyasetle fazla ilgilenmemiş iş adamlarının yer almasını olumlu baktıklarını söyleyen Toyran; "Sökemizin sorunları belli. Bu sorunlarının çözümünde oluşturulacak birliktelikten olumlu sonuçlar alınacağına inanıyor, yeni yönetiminde bu anlamda siyasi destek vereceğini umuyoruz" dedi.

TOYRAN TİCARET ODASI SEÇİMLERİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Ziyarette 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacak olan Oda Seçimlerinde ekibi ile aday olduğunu söyleyen Süleyman Toyran, yeni Ak Parti yönetim kurulundan destek istedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Ticaret Odası'ndan AK Parti' Ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement