Sokak Hayvanları Artık Aç Kalmayacak - Son Dakika
Yerel

Sokak Hayvanları Artık Aç Kalmayacak

Sokak Hayvanları Artık Aç Kalmayacak

Muğla’nın Bodrum İlçesi Bitez mahallesine konulan geri dönüşüm kutusu sayesinde sokak hayvanları su ve yemek ihtiyaçlarını giderecek.

20.05.2014 13:14

Muğla'nın Bodrum İlçesi Bitez mahallesine konulan geri dönüşüm kutusu sayesinde sokak hayvanları su ve yemek ihtiyaçlarını giderecek.

Mor Pet Garden'ın Bodrum Belediyesine hediye ettiği ve Türkiye'de Eskişehir'den sonra Bodrum'a konulan geri dönüşüm kutusu ile sokak hayvanları su ve yemek ihtiyaçlarını giderecek. Kurulan geri dönüşüm kutuları içine atılan pet şişelerin yerine mama haznesine mama dökerken, pet şişelerin içinde yarım kalan suları su haznesine aktarımını sağlıyor. Proje kapsamında Bodrum'da ki geri dönüşüm firmaları geri dönüşüm kutusundan topladıkları malzemeler karşılığında kutunun içine mama koyarak projenin devamını sağlayacak. Proje ile hem geri dönüşümün önemi arttırılacak hem de sokak hayvanlarına olan sevgi arttırılacak.

Mor Pet Garden'ın sahibi Ahmet Yakut uygulamaya geçirilen projenin Türkiye'de 2. Olduğunu belirterek, "Projeyi Türkiye'de uygulayan ikinci şehiriz. Bu proje şu anda pilot uygulama aşamasında ve ilk kutumuzu Bodrum Belediyesi'nin destekleri ile Bitez'e montaj ettik. Kurulan ilk geri dönüşüm kutusunun bütün maliyetlerini de biz karşıladık. Buradaki amacımız bu geri dönüşüm kutularının arttırılarak Bodrum'un farklı yerlerine montaj edilmesini sağlayarak sokakta yaşayan hayvanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak. Bunun içinde öncülüğü biz yaptık ve yeni sponsorlar ile bu geri dönüşüm kutularının artması içinde elimizden gelen yardımı yapacağız"dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sokak Hayvanları Artık Aç Kalmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement