Siyasette Özlenen Tablo - Son Dakika
Yerel

Siyasette Özlenen Tablo

Siyasette Özlenen Tablo

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayları Zafer Teber ve Abdullah Şahin, İl Başkanı Müstafa İzgin ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

25.09.2015 18:58

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayları Zafer Teber ve Abdullah Şahin, İl Başkanı Müstafa İzgin ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, geçmiş dönemlerde partiler arasında yaşanan gerginliklere bu dönemde rastlanmaması için il başkanı olarak elinden gelen gayreti göstereceğini vurguladı. Hikmet Keskin, " Bu ziyaretiniz bizi mutlu etti. Bizim önce sizi ziyaret etmemiz gerekiyordu özellikle başkanımızı. Bu anlamda mahcubiyetimizi burada gidereceğiz. Biz Düzce'de gergin siyaset istemiyoruz. Genel siyaset genel merkezlerimizin belirleyeceği bir siyaset ancak, biz sizlerle, bir düğünde, bir cenazede, bir merasimde buluşuyoruz, onun için yerelde güzel bir siyaset yapmamız lazım. İleriyi gören bir siyaset yapmamız lazım. Düzce'nin menfaatleri için bunları yapmamız gerekiyor. Bu anlamda da ben hangi siyasi parti olursa olsun yerelde çok ciddi problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Düzce'de bir gerginlik olduğunu düşünmüyorum. Ben bütün mesajlarımda buna özellikle dikkat ediyorum. Çünkü kavganın ve didişmenin hiç kimseye faydası olmaz. Ayrı partilerde siyaset yapıyor olabiliriz ama önemli olan Düzce'nin menfaatleri için siyaset yapıyoruz.Bu gemi batarsa hepimiz içinde yaşıyoruz. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Genel siyasette de uluslar arası oyunlara gelmememiz gerekiyor. Belki geçmişte karşılıklı problemler olmuştur ama biz geldikten sonra bunlar olmadı, en azından yapmamak için gayret gösteriyoruz. Bizim de hedefimizi tek başına iktidar olmak, sizin de hedefiniz bu gayet normal" dedi.

CHP İl Başkanı Mustafa İzgin ise, 7 haziran seçimlerinde Düzce'de tüm siyasi partilerin seviyeli bir propaganda yaptıklarını belirterek, tüm siyasilerin Düzce için elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Mustafa İzgin, "Geçen dönem tüm siyasi partiler, uyumlu ve seviyeli bir propaganda yaptılar. Bu Düzce için çok iyi. Önümüzdeki seçimlerden sonra da yine hep beraber Düzce ve Türkiye için elimizi taşın altına koyup, sorumluluk alıp, memleketimize bir şeyler yapmak için çalışmamız gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

CHP'nin AK Parti'ye yaptığı bayram ziyareti sohbet havasında devam ederken, uzun yıllardır özlenen tabloda, Düzce'de önümüzdeki süreçte siyasette seviyenin istenen ve beklenen düzeyde olacağı sinyalini verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siyasette Özlenen Tablo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement