Siyaset ve İş Dünyası Düğünde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Siyaset ve İş Dünyası Düğünde Buluştu

Siyaset ve İş Dünyası Düğünde Buluştu

MHP Sakarya eski İl Başkanı Hamdi Kılıçaslan'ın oğlu Orhan Gazi Kılıçaslan ve İrdem Ailesinin kızı Büşra'nın düğününde siyaset ve iş dünyası buluştu.

17.06.2013 15:36

MHP Sakarya eski İl Başkanı Hamdi Kılıçaslan'ın oğlu Orhan Gazi Kılıçaslan ve İrdem Ailesinin kızı Büşra'nın düğününde siyaset ve iş dünyası buluştu.

MHP eski İl Başkanı Hamdi Kılıçaslan ve Nurşen Kılıçaslan'ın oğlu Orhan Gazi ile Sakarya'nın tanınmış ailelerinden Orhan ve Remziye İrdem'ın kızı Büşra dünya evine girdi. Sapanca Kırkpınar'daki Naturel Park'ta düzenlenen cemiyette ülkücü camianın önde gelen isimleri ile siyaset ve iş dünyası buluştu.

Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kıyarken nikah şahitliklerini ise MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve gelinin amcası İlhan İrdem yaptı. Genç çiftin nikahlarını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toğçoğlu, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğüne MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, MHP MYK üyesi Erdem Karakoç, bir dönem Sakarya'da da görev yapan Merkez Valisi İsmail Fırat, bir dönem Sakarya'da da görev yapan Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Civil, MHP il ve ilçe başkanları, MHP eski İl Başkanları Mehmet Erdoğan, Orhan Ünver, Yüksel Ayanoğlu, Tayyip Kaba, Ülkü Ocakları il ve ilçe başkanları ile çok sayıda Ülkücü genç, iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Düğün sırasında damadın arkadaşları çifte Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve kılıç hediye ederken, düğün sonunda ise genç Ülkücüler ve camianın ileri gelenleri hep birlikte Çırpınırdı Karadeniz marşını söyledi.

Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Hamdi Kılıçaslan, düğüne gelen tüm dostlarına teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siyaset ve İş Dünyası Düğünde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement