Sivas Medican Hastanesi Yönetimi, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Sivas Medican Hastanesi Yönetimi, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Sivas Medican Hastanesi Yönetimi, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Sivas Medicana Hastanesi yönetimi, Sivas'taki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

05.02.2015 11:27

Sivas Medicana Hastanesi yönetimi,  Sivas'taki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar, hastanede düzenlenen toplantıda, bölge halkına çağdaş tıp tekniğini güncel tıbbi yaklaşımlarla bütünleştirerek, 7 gün 24 saat doğru, hızlı ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Sivas'ı bölgenin sağlık üssü yapmayı planladıklarını aktaran Yaşar, seçkin akademik kadrosu, nitelikli sağlık çalışanları, çağdaş alt yapısı ve uygulamaları, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini yaratmadaki kararlılıkla faaliyet gösterdiklerini ve göstermeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Sivas'ta çeşitli sağlık kuruluşlarında uzun yıllar başarılı operasyonlar gerçekleştirmiş olan beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Dr. Nurettin Bolat ile ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Turan Taş da Medicana Sivas Hastanesi bünyesinde çalışmaya başladı"  ifadesini kullandı.

Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Koç ise Sivas halkını uluslararası nitelikte konforlu ve kaliteli sağlık hizmetiyle buluşturdukları için Medicana Sağlık Grubu ve Medicana Sivas Hastanesi yönetimine teşekkür etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas Medican Hastanesi Yönetimi, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement