Sivas Dört Eylül Belediyespor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Sivas Dört Eylül Belediyespor'da Transfer Çalışmaları

Sivas Dört Eylül Belediyespor\'da Transfer Çalışmaları

Sivas Dört Eylül Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor.

03.06.2014 15:19

Sivas Dört Eylül Belediyespor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Sivas'ı 3'üncü ligde temsil eden Dört Eylül Belediyespor, 2014 - 2015 futbol sezonu hazırlıklarına başladı. Takım kadrosunda bulunan oyuncularla transfer görüşmelerine sürdüren belediyespor, Ali Aydın ile iki yıllığına yeniden anlaşma sağladı.

İç transfer çalışmaları kapsamında ise geçtiğimiz sezon Sivas Dört Eylül Belediyespor forması giyen kaleci Muzaffer Sarıİbrahim, futbolculardan Sefa Yıldırım, Uğur Aydın, Alper Hamdi Bayraktar, Şafak Bayraktar, Kaan Kılcı, Davut Aslan, Muhammed Koçoğlu, Orhan Değmeci, Murat Kalkan, Hamza Özer ve Aytunç Öden ile yollar ayrıldı.

Kulüp Başkanı Turhan Tunahan yaptığı açıklamada ilk anlaşmayı takımdaki defans oyuncusu Ali Aydın ile sağladıklarını belirterek, bundan sonra da Sivaslı genç yetenekler başta olmak üzere, ikinci lig hedeflerine katkı sağlayacaklarına inandıkları oyuncularla transfer görüşmelerini sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Tunahan, anlaşma sağlanamayan diğer oyunlara da takıma katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Dört Eylül Belediyespor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement