Şırnak Pekay Şubesi Şehit Aileler Yararına Kermes Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Şırnak Pekay Şubesi Şehit Aileler Yararına Kermes Düzenledi

Şırnak Pekay Şubesi Şehit Aileler Yararına Kermes Düzenledi

Polis Eşleri Kaynaştırma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Şırnak Şubesi tarafından şehit polis ailelerine yardım amaçlı kermes düzenledi.
Polis eşleri tarafından oluşturulan PEKAY'ın, şehit olan polis eşlerine yardım amaçlı düzenlediği kermesin...

28.11.2013 15:01

Polis Eşleri Kaynaştırma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Şırnak Şubesi tarafından şehit polis ailelerine yardım amaçlı kermes düzenledi.

Polis eşleri tarafından oluşturulan PEKAY'ın, şehit olan polis eşlerine yardım amaçlı düzenlediği kermesin cumartesi gününe kadar açık olacağı belirtildi. Şırnak Polisevi'nde düzenlenen kermes organizasyonuna Şırnak Valisi Hasan İpek ile eşi Gülten İpek, İl Emniyet Müdürü Avni Usta ile eşi Suzan Usta, askeri personel, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve emniyet personeli katıldı. Kermesin açılış kurdelesini Vali Hasan İpek, eşi Gülten İpek ve İl Emniyet Müdür Avni Usta ile eşi Suzan Usta kesti. Kurdele kesiminden sonra stantları gezen vatandaşlar yiyecekten, giyime birçok ürünü uygun fiyata alma fırsatı yakaladı. Vali Hasan İpek ve İl Emniyet Müdürü Avni Usta eşlerine kendi elleriyle gözleme yedirdi.

Kermeste bir açıklama yapan Vali Hasan İpek, bu tür etkinlikleri çok önemsediklerini belirtti. Vali İpek, "Polis eşleri kaynaştırma ve dayanışma vakfının merkezi Ankara'dadır. Bu dernek Şırnak'ta da gayet faal çalışmaktadır. Arkadaşlar bu gün kermes düzenlemişler. Tabi kermesin amacı aslında birazcık yardım toplamak ama bunlar inanılmaz ucuz satıyorlar. Nasıl kar edecekler merak ediyorum. Bir aldığımızdan on tane birden aldık. Ben bunu düzenleyen başta emniyet müdürümüzün eşi, emniyet müdürümüz ve Şırnak'taki tüm polis eşlerine çok teşekkür ediyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. Gerçekten hem gıda olarak hemde giyim ve manifatura olarak güzel bir düzenleme yapmışlar. Hepsini kutluyorum, tebrik ediyorum. Şırnak'ta herkesi de davet ediyorum. Fiyatları görünce çok şaşırdım" dedi.

AK Parti Şırnak Merkez İlçe Başkanı Mustafa İlter ise kermeste emeği geçen tüm emniyet personeli ve eşlerini kutladığını söyledi. İlter, "Bu kermeste emeği geçen başta emniyet teşkilatımıza ve eşlerine teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir şey, çarşıda satılanlarla bunlar arasında bayağı bir fark var. Çok güzel bir çalışma. İnşallah bunun devamını da bekliyoruz" diye konuştu.

Kermese katılan vatandaşlardan Ercan İçli, emniyet teşkilatı mensuplarının eşleri tarafından güzel bir çalışma yapıldığını söyledi. İçli, "Bütün Şırnaklı vatandaşlarımız ve diğer arkadaşlar burada alışveriş yapmaya gelmelidir. Bu alışveriş iyi bir hayra vesile olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kermese katılan AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, bu güzel kermeste olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Atan, "Burada olmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Bizde inşallah teşkilat olarak onlara katkı sunmaya çalışacağız. Bu organizasyonu düzenleyen başta emniyet müdürümüze, eşine, bütün emniyet teşkilatına çok teşekkür ediyoruz. Umarım bizim de çocuklarımız için bir katkımız olacaktır" dedi.

Öte yandan kermeste satışa sunulan malzemelerin tümünün emniyet teşkilatı ve başka illerdeki hayırsever vatandaşlar tarafından karşılandığı belirtildi - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak Pekay Şubesi Şehit Aileler Yararına Kermes Düzenledi - Son Dakika


Advertisement