Şırnak Belediye Başkan Vekili Saltan: "Kapımız Herkese Açık" - Son Dakika
Yerel

Şırnak Belediye Başkan Vekili Saltan: "Kapımız Herkese Açık"

Şırnak Belediye Başkan Vekili Saltan: "Kapımız Herkese Açık"

Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar'ın, "Ben dostluk elimi uzatıyorum."

08.04.2013 13:50

Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar'ın, "Ben dostluk elimi uzatıyorum. Havada kalmasın" açıklamasını karşılık, hizmet için buralara geldiğini ve hizmet için kapılarının herkese daima açık olduğunu söyledi.

Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, bugüne kadar hükümetin yetkililerinden herhangi bir önerinin gelmediğini söyledi. Bir öneri geldiği taktirde Şırnak Belediyesi olarak bir kurum olarak, kapılarının herkese açık olduğunu kaydeden Saltan, "Her ne pahasına olursa olsun bedeli ne olursa olsun hizmet için halk için biz en güzel bir şekilde halkımızı daha memnun edebilmek için, yeni bir simayla yeni bir imajıyla halkımıza hizmet sunmaktan daima sonuna kadar görevin son gününe kadar bu hizmetimizi yürüteceğiz ve çaba harcayacağız. Şimdi biz o yetkili arkadaşlardan ilgili kişilerden biz öyle bir öneri geldiğinde belediye olarak üzerimize düşen neyse biz yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Saltan ayrıca hizmet için geldiklerini belirterek, "Biz hizmet için buradayız. Amacımız halka güzel bir hizmet sunmaktır" diye konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak Belediye Başkan Vekili Saltan: 'Kapımız Herkese Açık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement