Şiran'da Paintball Heyecanı Büyük Bir Hızla Başladı - Son Dakika
Yerel

Şiran'da Paintball Heyecanı Büyük Bir Hızla Başladı

Şiran\'da Paintball Heyecanı Büyük Bir Hızla Başladı

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde yeni açılan paintball spor ve oyun sahası yoğun ilgi görüyor.

13.05.2013 09:36

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde yeni açılan paintball spor ve oyun sahası yoğun ilgi görüyor.

Son yıllarda yaygın bir biçimde oynanan, oyuncuların rakip takım oyuncularıyla içi boya ile doldurulmuş küçük jelatin veya plastik toplardan oluşan mermiler kullanan silahlarla belli bir parkur içinde oynadığı bir takım ve strateji sporu paintball Şiran'a da geldi.

Çevre il ve ilçelerdeki paintball sahalarının yaklaşık iki üç katı olan saha toplamda 6 bin 700 metrekare olma özelliğinin yanı sıra oyun sahasında tünellerin ve eski araçların bulunmasıyla da nişancı türü aksiyon oyunları ve savaş alanlarını andırıyor. Yapılan tasarımın ağaçlık bölgede doğa ile güzel bir uyum sağlaması da tesisin çevre ilçe ve illerden ilgi görmesine sebep oluyor.

İşletmeyi ilçeye kazandıran Mustafa Yücel, "İlçemizdeki vatandaşlarımıza yeni bir etkinlik alanı oluşturduğumuz için gayet mutluyuz, bir haftadır yoğun ilgiyi görmekte bizi mutlu ediyor. Oyun Sahasına gelen arkadaşlar çevredeki sahalardan oldukça büyük bir saha olduğunu ifade ediyorlar. Daha yolun başındayız inşallah bu alanı daha da geliştireceğiz. Herkesi tesisimize davet ediyoruz." dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şiran'da Paintball Heyecanı Büyük Bir Hızla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement