Sinop haberleri | Sinop'ta Sel Nedeniyle Elektrik Direğinin Altındaki Toprak Çöktü: "Defalarca Dilekçe Vermemize Rağmen Herhangi Bir İşlem Yapılmadı" - Son Dakika
Yerel

Sinop haberleri | Sinop'ta Sel Nedeniyle Elektrik Direğinin Altındaki Toprak Çöktü: "Defalarca Dilekçe Vermemize Rağmen Herhangi Bir İşlem Yapılmadı"

Sinop haberler: Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Sarmaşık köyündeki bir elektrik direğinin altındaki toprak, geçen yıl yaşanan sen felaketi sırasında çöktü. Direğin hemen yanındaki evde oturan Şevki Yılmaz, durumu defalarca yetkililere bildirmelerine rağmen sonuç alamadıklarını söyledi. Yılmaz, “Muhtar ayrı, ben ayrı, defalarca dilekçe vermemize rağmen herhangi bir işlem yapılmamaktadır” dedi.

11.10.2022 18:08  Güncelleme: 18:17

MUSTAFA USTA

Sinop'un Türkeli ilçesine bağlı Sarmaşık köyündeki bir elektrik direğinin altındaki toprak, geçen yıl yaşanan sen felaketi sırasında çöktü. Direğin hemen yanındaki evde oturan Şevki Yılmaz, durumu defalarca yetkililere bildirmelerine rağmen sonuç alamadıklarını söyledi. Yılmaz, "Muhtar ayrı, ben ayrı, defalarca dilekçe vermemize rağmen herhangi bir işlem yapılmamaktadır" dedi.

Sinop'un Ayancık ve Türkeli ilçelerinde 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel felaketinde, Türkeli ilçesine Sarmaşık köyündeki bir elektrik direğinin altındaki toprak kaydı. Direğin hemen yanındaki evde oturan Şevki Yılmaz, sel felaketinin üzerinden yaklaşık 15 ay geçmesine direğe müdahale edilmemesine tepki gösterdi. Yılmaz, durumu birçok kez yetkililere ilettiklerini, ancak buna rağmen sorunun devam ettiğini ve çözüme kavuşmadığını belirtti.

"DEFALARCA DİLEKÇE VERMEMİZE RAĞMEN HERHANGİ BİR İŞLEM YAPILMAMAKTADIR"

Şevki Yılmaz, "11 Ağustos 2021 yılında, sel felaketinde heyelan nedeniyle evimizin yanında bulunan elektrik direğinin altı çökmüş bulunmaktadır. Bunu yetkili mercilere bildirmemize rağmen herhangi bir işlem yapılmamaktadır. Geldiler, baktılar, verdikleri cevap sadece şu; 'Herhangi bir tehlike arz etmemektedir'. Neden? Direğin altı yok. Böyle bir cevap verdiler. Kimseye zarar vermezmiş. Evin yanından geçen elektrik direğinin kablosu. Bu işin içinden nasıl çıkılacak? Maalesef herhangi bir fikrim yok. Muhtar ayrı, ben ayrı, defalarca dilekçe vermemize rağmen herhangi bir işlem yapılmamaktadır" dedi.

Sinop haberleri | Sinop\'ta Sel Nedeniyle Elektrik Direğinin Altındaki Toprak Çöktü: "Defalarca Dilekçe Vermemize Rağmen Herhangi Bir İşlem Yapılmadı"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Sinop haberleri | Sinop'ta Sel Nedeniyle Elektrik Direğinin Altındaki Toprak Çöktü: 'Defalarca Dilekçe Vermemize Rağmen Herhangi Bir İşlem Yapılmadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement