Silvan'da Vatandaşların Çöp Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Silvan'da Vatandaşların Çöp Tepkisi

Silvan\'da Vatandaşların Çöp Tepkisi

Diyarbakır'ın Silvan ilçe merkezi ve mahallelerinde günlerdir çöplerin toplanmadığını öne süren vatandaşlar, tepki gösterdi.

10.10.2013 15:01

Diyarbakır'ın Silvan ilçe merkezi ve mahallelerinde günlerdir çöplerin toplanmadığını öne süren vatandaşlar, tepki gösterdi.

Kale, Bağlar, Cami Mahalleleri sakinleri, mahallelerinde yeterli çöp konteynırının olmadığını ileri sürerek çöplerin bu yüzden biriktiğini dile getirdi. Mahalle Sakini Ahmet Duran, yaşanan duruma tepki göstererek, "Mahallenin tüm alanlarında pislikten ve biriken çöplerde geçilmiyor. Çocuklarımız biriken çöpler arasında oyun oynamasından rahatsızız. Çöpçüler sadece akşam saatlerinde temizlik yapıyor. Hangi sokağı hangi caddeyi temizliyorlar yetkililer lütfen denetlesin, o zaman neden kirli bir şehir olduğumuzu yetkililer de anlayacaktır" dedi.

Murat Çeliktaş adlı vatandaş ise, "Silvan ilçemiz son zamanlarda çok kirli görünmesiyle birlikte sokaklar adeta çöp deryasına dönmüş durumdadır. Günlerce çöplerimiz toplanmıyor" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan'da Vatandaşların Çöp Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement