Silopi'de Seçim İçin Tedbirler Alındı - Son Dakika
Yerel

Silopi'de Seçim İçin Tedbirler Alındı

Silopi\'de Seçim İçin Tedbirler Alındı

Silopi Kaymakamı Suat Demirci, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için her türlü tedbirin alındığını söyledi.

28.02.2014 18:11  Güncelleme: 18:18

Silopi Kaymakamı Suat Demirci, 30 Mart'a yapılacak seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için her türlü tedbirin alındığını söyledi.

Kaymakamlıkta yapılan "Seçim Güvenliği" toplantısında konuşan Demirci, propaganda döneminin başladığını belirterek, tüm adayların seçim yasasına uyması çağrısında bulundu.

Seçim sırasında yaşanabilecek sorunların çözümü için kriz masası oluşturduklarını belirten Demirci, şöyle konuştu:

"Seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması için gereken bütün tedbirler alınmıştır. İlçe genelinde bugüne kadar yürütülen seçim faaliyetlerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır. Bu süreçte partilerin yaşayacakları herhangi bir olumsuzluk durumunda ilgili kurumların haberdar edilmesi ile olabilecek sıkıntıları derhal çözeceğiz. Tüm adaylarımızın ve partilerin seçim yasasındaki sorumluluklarını yerine getirmesini isiyoruz. Herkesin yasalara uyması hususunda gerekli hassasiyeti göstermesini istiyoruz."

Kaymakam Demirci başkanlığında gerçekleşen toplantıya, ilçe emniyet müdürü Mehmet Zeki Sezer, ilçe jandarma komutanı Bekir Erdem ile siyasi parti temsilcileri katıldı. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silopi'de Seçim İçin Tedbirler Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement