Sgk Muş İl Müdürü Veda Ziyaretinde - Son Dakika
Yerel

Sgk Muş İl Müdürü Veda Ziyaretinde

Sgk Muş İl Müdürü Veda Ziyaretinde

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Muş İl Müdürü Enver Özbek, Ankara’ya atanması üzerine Varto Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Haşim Alkış’a veda ziyaretinde bulundu.

26.03.2014 15:55

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Muş İl Müdürü Enver Özbek, Ankara'ya atanması üzerine Varto Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Haşim Alkış'a veda ziyaretinde bulundu.

Enver Özbek, SGK Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü'ne sosyal güvenlik uzmanı olarak atanması üzerine Varto Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü Haşim Alkış'ı makamında ziyaret ederek vedalaştı. 20 aydır SGK Muş İl Müdürü olarak görev yaptığını belirten Özbek, "Bu süre zarfında başarılı olmaya çalıştık. Bazı işleri yapmaya gayret ettik. Muş'tan ve çalışan arkadaşlarımdan memnunum. Muş'tan memnun olarak ayrılıyorum. Memuriyet gereği, sosyal güvenlik uzmanı olarak gideceğim. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Varto Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Haşim Alkış ise, yaklaşık 20 aydır Özbek ile birlikte çalıştığını belirterek, "Kendisi çok kaliteli, dürüst ve çalışkan bir idarecimiz. Allah kendisinden razı olsun. Yeni kadrosunda başarılar dilerim. Kendisinden memnunuz. Yolu açık olsun diyoruz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk Muş İl Müdürü Veda Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement